Blogg

Sagan om ”Flickan”


Den här boken handlar om en flicka och hennes mamma. De bodde i en stor stad hela sina liv, men för några dagar sedan flyttade de in i en liten stuga som ligger nära naturen. Mamman var mycket upptagen för att få ordning på sakerna i den nya stugan innan julafton. De skulle fira jul tillsammans med mormor och morfar i det nya stället. Däremot tyckte flickan att det inte var kul att vara i det nya stället eftersom det fanns inga vänner som hon kunde leka med … En dag såg hon en glittrande sak långt bort i skogen vid köksfönstret, då blev hon jättenyfiken vad det var, och till slut lyckades hon att smitta iväg från stugan utan att hennes mamma märkte det …

 Boken,”Sagan om Flickan” (Pdf)


Att skriva och måla barnböcker är en av mina största drömmer i mitt liv! Jag är glad att min första bok äntligen är klar.

Tack för er besökt!

Med vänlig hälsning

   Kinne S. Hwang

Logo_newgrace3

Art, Illustration & Projekt

+46 (0)709 22 40 44 kontakt@newgrace.com

Frälsare


thumb_IMG_7256_1024

”Frälsare” 38x56cm,   Akvarell & blyets (2016)

Var inte rädd, jag är med dig. Ängsla inte, jag är din Gud, Jag ger dig styrka och hjälpa dig, stöder och räddar dig med min hand. (Jesaja 41:10) Å … min Gud, min Herre! Du lyfte min hand när jag ropade på din hjälp … Jag är inte rädd längre. Jag vet att du är hos mig alltid … Tack min Gud o jag älskar dig från hela mitt hjärta❤️

Förlåtelse


thumb_IMG_7255_1024

”Förlåtelse” 38x56cm,  Akvarell & blyets


Är det svårt att förlåta någon? Är det svårt att förlåta mig själv? Varför är det så? Varför är det så svårt? Det tar emot. Svårt att förlåta någon, men ännu svårare att förlåta mig själv.

Hur kan jag förlåta någon? Hur kan jag förlåta mig själv? Kan jag släppa bara? Är det lätt att göra mig fri från förflutna? Släppa taget och gå vidare … ”Gör det för din egen skull”. Ja, det säger du, men det är inte lätt.

Å … Ljuset … kommer in i mig.
Det eldar i mitt hjärta.
Det brinner. Det brinner.
Det gör mig ont …
Hur är det möjligt?
Hur kan det förlåta mig och säga att älska mig den jag är?

Å … ”jag lever, fast inte längre jag själv, det är Kristus som lever i mig. Så långt jag ännu lever här i världen lever jag i tron på Guds son, som har älskat mig och offrat sig för mig” (Galaterbrevet 2:20)

”Var goda mot varandra, visa medkänsla och förlåt varandra, liksom Gud har förlåtit er i Kristus” (Efesierbrevet 4:32)

Livets Gåva, Livets Gåta


thumb_IMG_7253_1024

”Livets Gåva, Livets Gåta” 72x52cm,  Akvarell


”Om jag säger: Mörker må täcka mig, ljuset omkring mig bli natt, så är inte mörkret mörkt för dig, natten är ljus som dagen, själva mörkret är ljus. Du skapade mina inälvor, du vävde mig i moderlivet. Jag tackar dig för dina mäktiga under, förunderligt är allt du gör. Du kände mig alltigenom, min kropp var inte förborgad för dig, när jag formades i det fördolda, när jag flätades samman i jorden djup. Du såg mig innan jag föddes, i din bok var de redan skrivna, de dagar som hade formats innan någon av dem grytt. Dina tankar, o Gud, är för höga för mig, Väldig är deras mångfald. Vill jag räkna dem är de flera än sandkornen, når jag till slutet är jag ännu hos dig”. (Psaltaren 139:11-18)

Oro


thumb_IMG_7269_1024

”Oro”  21×30 cm, Akvarell (2014)


Många lösa trådar hänger i luften… varje tråd bär en viktig fråga i livet: Vem är jag? Vad är mening med livet? Varför är jag här? Hur vill jag leva? osv. Kan jag svara på dessa frågor? De är inte lätta frågor direkt! Varför tänker jag på sådana djupa frågor? Usch! Bara jobbigt! De lösa trådarna kryper över mig och kväver mig …